BØRNE FEST

Vi ved at børn at feste, så hvorfor ikke gøre det i de rette omgivelser, hvor det hele er tiltænkt til børnene, og hvor det er deres behov der er i fokus.

Marius har alle dage elsket ordet fest, det betyder sjov og ballade. Vi er så heldige at få lov til at deltage i Egmonts store børne fest hos Nordisk Film. Der kommer en masse sjove ting som vi glæder os til at deltage i. b.la. kan man bygge med LEGO, Quizze om dyr med Sebastian Klein, synge og danse, lave Pixi-bøger, besøge Bobles bussen og meget meget mere.

Festen foregår hos Nordisk film både Lørdag og Søndag d. 14-15 september. du kan finde programmet via linket nederst i opslaget.

Vi har som mange andre glæden af Sebastians bøger om de 100 farligste, mærkeligste, og forhistoriske dyr, og læser dem med stor glæde da det giver anledning til at tale om dyr man normalt aldrig ville tale om. I den nye bog hvor man kan Quizze om dyr giver den en masse ny viden om forskellige dyr, selvom Marius kun er 5 år, så har han stor glæde af at kigge i den, og meget af det kan han faktisk godt svare på ( nogle med mere hjælp end andre) så vi glæder os meget til at komme og Quizze til festen.

Du skal have billetter for at deltage, dem kan du købe her

Der vil komme uddybende anmeldelse af festen på momstertest af flere forskellige mødre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen