Italiensk med et twist

Jeg elsker at lave mad, men mini me er desværre blevet lidt af en kræsenpind! Så nogle gange må man lave en special for me, and a special for you. Det har jeg heldigvis en let løsning på som i kan få her. Opskriften tager ca. 30min

Lad os lige starte med at sige at intet slår en god original Cadbonara! Men jeg vil rigtig gerne have en version hvor der er lidt grønt i! Det vil M bestemt ikke, så derfor er jeg nød til at lave to versioner, heldigvis er der en let fremgangsmåde til dette uden det bliver monster besværligt. Enlig kan man jo tilsætte lige det man syntes er lækkert i en pasta ret.

Ingredienser:

300g Pasta (du kan vælge den du syntes er bedst)
1 pak. bacon tern
2 rødepeber
En lille bakke champignoner
200g spinat (helst frisk, så bliver det ikke så smattet)
1/ 8 madlavnings fløde
1 æg
Revet Parmesan
Salt og peber
Paprika

Fremgangsmåde:
Start med at sætte vand over til pastaen, jeg koger altid min pasta med en bouillonterning i vandet, enten kylling eller grøntsag, det giver god smag til pastaen.
Steg bacon tern på panden, ved lav varme så det ikke brænder på, det skal ikke være fuldstændig brændt.
Imens vandet koger op og baconen steger, skærer du champignoner og peberfrugterne ud i skiver. Jeg tog ca. en halv peberfrugt fra og skar i stave til M (her skar jeg også nogle andre grøntsager til gnavegrønt, når nu han ikke vil have det op i maden)
Når vandet koger hældes pastaen i, kog den til den er aldente.
Når Bacon er stægt færdigt tages det fra panden og stilles til siden. Put champignonerne på panden og steg dem ved meget lav varme til de bliver lidt brøde, smid peberfrugten på panden så de også bliver lidt bløde, det skal helst ikke tage farve og blive brændt så bare skru ned for varmen. Skyl og hak spinaten, ikke helt fint men heller ikke for groft så det svært at vende rundt i pastaen. Put spinaten op på panden og bland det med champignoner og peberfrugt. slik for panden så det ikke brænder på, spinaten skal gerne falde godt sammen pga. varmen.
Når pastaen er færdig hældes vandet fra, put herefter fløde og et let pisket æg op i gryden med pasta, lad den stå over lav varme og sørg for at rør let i det så det ikke brænder på.
Riv parmesan ned i gryden og pus baconen i, tilsæt salt og peber. Når fløden og æget er blevet tykt og cremet om pastaen er det færdigt, her tog jeg en skål fra til M.
Når jeg har taget noget fra til M, skal grøntsagerne fra panden bare vendes op i resten i gryden samt tilsættes paprika (eller chili hvis man er frisk), og så er det spisetid 🙂 .

Med denne opskrift kan man bytte mange af tingene ud med nogle sundere alternativer hvis man ønsker det, det er en meget let og ligetil opskrift. Skriv endelig en kommentar hvis i ønsker at vide hvilke alternativer jeg tænker på, eller har andre gode ideer til opskriften som i tænker kunne være godt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen