Regntid er Kreatid

Okay lad os lige starte med at blive enige om at der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning! …

Og ja jeg er en af de mødre der ikke ejer regntøj åbenbart! Og hvordan kan det komme bag på mig hver gang det regner? Jeg er nok ikke den eneste det kommer bag på hver gang, og hvorfor er det min søn har 3 sæt, og da jeg købte dem så tænkte jeg ikke lige på at jeg måske fik brug for et sæt selv. SUK!

Nå det var så dagens brok over mig selv, lad os komme til det, hele indlægget til weekenden handler om! Nemlig at når det regner så står man altid der og tænker hvad skal vi finde på, og hvis man vil lave noget, så koster det både mange penge og er lettere besværligt. Lad os bare være helt enige i at der er mange gode tilbud til børn som bare koster overpriser, desværre. Ikke sagt at der ikke er mange gode tilbud der er billige, problemet med denne årstid er bare at der er en million mennesker, og så er det ikke ”de sparet penge” værd at stå som sild i en tønde.

Nå men når nu man skal finde på noget, der ikke koster alverden, hvorfor så ikke være kreative! Herhjemme bruger vi rigtig meget tid på at tegne og klippe klistre, der er faktisk konstant en flydende gennemstrøm af nye tegninger, og jeg er snart nødsaget til at finde en meget, MEGET stor kasse til tegningerne.

Vi var en smuttur forbi Flying Tiger Copenhagen, og der fik M lov til at pege på hvad man syntes kunne være sjovt, og det resultere i en masse sjove ting, nogle mere tidskrævende end andre. Der er virkelig mange gode DIY ting lige nu, og det giver en masse til fantasikassen, som i øvrigt her hjemme er godt proppet med massere af ting. (fantasikassen er ikke en fysisk ting, mere bare en billedlig forklaring af at vores hjerner, som er meget fantasifulde herhjemme)

Jeg tænker at jeg lige vil fortælle lidt om nogle af de ting vi fik købt, så i måske på forhånd kan få jer et overblik om det er turen værd for jer, hvilket jeg enlig syntes at det er for alle. 😊

Vi købte b.la. et stempel sæt af linoleum, hvor der er en ”skraber” til så man selv kan lave sine egne stempler, hvilket var mega sjovt, men krævede at jeg lige lavede nogle stempler først! Da M kun er 4 ½ så er var det lidt for svært for ham at bruge skabere til at lave stemplerne, men han syntes det var meget sjovt at bruge dem jeg havde lavet. Jeg skar de to stykker linoleum ud i 8 mindre stykker, så er det nemmere at sidde med.

Vi købte også en ”malebog” hvor man har en trylle tusch med vand i. Så farver man bare i bogen så kommer der farver på tegningen uden at der er farve på tuschen, den var et stort hit, fordi når den tørre så bliver den bare hvid igen og kan genbruges.

Trylle malebog med vand tusch

Så købte vi også sådan nogle små papirs figurer som man så, med en masse forskellige klistermærker kan beklæde og lave ansigter på. Det har også været sjovt, man skulle dog lige knække koden med hvordan man fik klistermærkerne af de ark der følger med. Her kan man ikke tage klistre mærkerne af igen, men de sidder ret godt fast så man kan godt lege med figurerne uden af limen slipper.

“Paper dolls” sjove klistermærke dukker.

Der er mange flere ting som at vi købte og jeg vil meget gerne fortælle om de ting, det kunne jo være vi fik lavet noget mere i denne weekend som er værd at lave et indlæg mere om. Vi er i hvert fald ikke færdige med vores lille fantasiverden. Alle de her ting og mere til vil blive testet på momstertest snart, så hold øje for mere info om tingene på: http://www.momstertest.dk/

Her er et lille inspirations link hvis i skulle have lyst til at se hvad der ellers er af muligheder. https://dk.flyingtiger.com/da-DK/new_in_store

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen